Wokad fruktsallad med mascarponegrädde & glass

Oh YES!!
Om ni vill bjuda på något som är enkelt att svänga ihop, men ändå med en liten kul twist. Så skall ni göra min wokade fruktsallad med fluffig mascarponegrädde & vaniljglass.
Med wokad menar jag att den värms upp i en wokpanna precis innan servering så att fruktsalladen är lite varm när den serveras… Så galet gott!!
Ni måste prova om ni inte provat ♥

4-6 pers, 15 min
Ingredienser
Wokad fruktsallad
1 äpple
2 apelsiner
2 kiwi
16-20 vindruvor, röda
2 nektariner
3 bananer
3 passionsfrukter
1 mango, färsk
2 dl Jo Nektar koncentrat
4-6 vaniljglasskulor
Mascarponegrädde
2 dl vispad grädde
0,5 dl mascarpone
0,5-1 tsk vaniljsocker
Dekoration
4-6 citronmelissblad
Gör så här
Skala och hacka ner frukterna i lika stora delar, ca 2×2 cm.
Woka frukterna i en wokpanna tillsammans med juicekoncentratet. Woka tills frukterna precis bara har blivit varma. Blanda vispad grädde med mascarpone och vaniljsocker.
Lägg upp den ljumna fruktsalladen i cocktailglas el i vinglas. Lägg på en stor kula vaniljglass och toppa med mascarponegrädden!

Smaklig dessert och välkommen till desserthimlen ♥

Källa