Tacos med pankofriterad kycklinglårfilé

Alltså… Detta är bland det godaste av tacos!!! Herre gud, på 30 min har ni en lyxmiddag framför er som inte alls är svårt att fixa.. Ni MÅSTE testa!!! Här kommer receptet 4port, 30 minFriterad kycklinglårfilé800g kycklinglårfilé1/2 dl vetemjöl1/2 tsk paprikapulver1/2 tsk malen ingefära1/2 tsk salt1 krm chilipulver15 varv med svartpepparkvarnen2-3 dl panko2 ägg, uppvispade3-4 dl olja att fritera iChilimajjo1 dl hellmans majjo1 msk srirashasås1/2-1 tsk japansk sojaAsiatisk råkostsallad250g råkostsallad (riven vitkål & morot)1/2-1 kruka koriander, hackad1/2-1 pressad lime1/2-1 tsk sesamoljaTillbehörTortillabröd (minst 8st…)LimeklyftorGör så här1. Mät upp vetemjöl, paprikapulver, malen ingefära, chilipulver, salt och nymalen svartpeppar i en skål. Blanda väl.2. Mät upp panko i en annan skål, och vispa upp äggen i en tredje.3. Dela lårfiléerna i två delar (om de är stora) och doppa (panera) först i mjölblandningen, sedan ner i ägget och till sist ner i psnko’t. Se till att alla moment täcker låtfileerna. Lägg på ett fat.4. Blanda samman ingredienserna till chilimajjon, ställ svalt.5. Lägg råkostsalladen på ett fat, ringla över sesamolja, pressa över citron och hacka över färsk koriander. Vänd runt och ställ svalt.6. Hetta upp rapsolja, matolja el frityrolja i en kastrull till 160-165 grader. Lägg ner 3-4 lårfiléer i taget och fritera i

Källa