Fluffigt hallonmoln med vit choklad, kesella & bär

Vad sägs om detta fluffiga hallonmoln till dessert i helgen? Kombinationen av vit choklad & hallon i en dessert kan ju bara inte gå fel, inte sant? Denna härliga mousse är enkel att göra, har få ingredienser och smakar bara helt fantastiskt! Ett måste att prova där hemma ♥

4-6 port
Ingredienser
100 g vit choklad, hackad och smält
1,5 dl vispgrädde, vispad
1 ägg
250 g kesella hallon 5% fetthalt
Tillbehör/dekoration
150 g hallon frysta
Gör så här
1. Hacka chokladen fint och smält på svag värme, dra bort från plattan och låt svalna till rumstemp.
2. Vispa upp ägget riktigt fluffigt i en bunke med elvisp. (Någon minut.)
3. Vispa grädden tjock och fluffig i en annan bunke, ställ åt sidan.
4. Vispa ner den avsvalnade chokladen i äggvispet, vispa slätt. Tillsätt kesellan med hallonsmak, rör om.
5. Vänd ner grädden till en fluffig mousse.
6. Lägg ner 3-4 krossade hallon i botten på serveringsglas.
7. Fördela moussen i varje glas och ställ in i kylskåp ca 3 h innan servering.
8. Dekorera desserterna med hallon och servera dina gäster detta fluffiga hallonmoln ♥

Kan det bli mycket godare?! Nä, tänkte väl det
Lycka till där hemma, Kram Catarina

Källa