Bloody Oreo cheesecake

Vill du bjuda på den godaste desserten på Halloween?
Då kommer här receptet på bland det godaste & enklaste du kan göra – Min Bloody Oreo cheesecake!
På 10 min är desserten redo att serveras, här kommer receptet.

5-6 port, 10 min
Ingredienser

Cheesecake
2 dl vispgrädde, flytande
150g philadelphiaost
4 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
(Älskar man lakrits så tillsätt 1 tsk lakritspulver i cheesecakesmeten)
Jord (Oreokross)
8st Oreo-kex, krossade (skrapa bort det vita emellan kexen innan kross med tex mortel)
Bloody sås (Hallonsås)
150g hallon, frysta & upptinade
1 tsk florsocker
Dekoration
Mini Oreos (Om man önskar)
Gör så här
1. Skrapa ur det vita ur kexen och krossa dom med tex hjälp av en mortel. Portionera ner i serveringsglas. (Spara lite till toppdekoration)
3. Tina upp hallonen, lägg i en sil och strö florsocker på. Sila ner hallonsås i en skål med hjälp av tryck och drag med en sked tills bara kärnorna är kvar i silen. Ställ svalt.
3. Vispa samman flytande vispgrädde, philadelphiaost, florsocker & vaniljsocker. Vispa till ett härligt fluff. (Tillsätt även lakritspulver om önskas)
4. Spritsa eller skeda upp cheesecakevispet på ”jorden” i glasen. Toppa med hallonsås, mini Oreo’s och Oreokross precis innan servering.

Så galet gott, samtidigt som det är galet enkelt att svänga ihop ♥

Källa