Pulled pork

Om ni vill laga något som imponerar på ALLA, så skall ni göra detta!!Detta är så sjukt gott  Magiskt!!!Har ni inte testat detta så är det dags, receptet kommer här!4 port, 8 hIngredienser1000g hel bit fläskkarré2 gulalökar5 vitlöksklyftor2dl bbqsås sweet baby ray1 dl ketchup2 tsk chipottlepasta2 msk torkade korianderblad2 tsk malen spiskummin1 msk cognac3/4 msk farinsockerSaltNymalen svartpepparPicklad rödlök1 rödlök1/2 dl ättika3/4 dl strösocker1,5 dl vattenRostad chipottlemajs1 dl fryst ekologisk majs (upptinad)1/2 tsk chipottlepastasaltTomatsallad300g små romantica tomater på kvist, skurna i små kvartar1/2 kruka koriander1/2 pressad lime1 nypa flingsaltGuacamole2 mogna fina avokado’ssaltnågra droppar lime el citronsaftTillbehör4 skivor surdegsbröd1 dl syrad grädde el Creme fraiche 32%1 näve RuccolaKoriander (Om man vill)Gör så här– Sätt ugnen på 125 grader varmluft1. Dela fläskkarrén på hälften, rakt över. Lägg ner i en gryta som har lock, en typ Le Creuset gryta.2. Blanda samman bbq sås, ketchup, torkade korianderblad, malen spiskummin, farinsocker, cognac, chipottle pasta, några varv nymalen svartpeppar och 1 tsk flingsalt. Blanda och smaka av.3. Häll såsen över karrén så det täcker.4. Skala och finstrimla löken, och skär vitlöken tunt. Lägg allt på köttet som är täckt av såsen. Det gör inget om det faller ner runt ikring.5. Lägg på locket och sätt in

Källa