Pasta deluxe

Papardelle med parmaskinka, bresaola, tryffelsalami, fetaost, parmesan, ruccola, rostade pinjenötter & valnötsolja!Har ni testat?4 pers 20 minIngredienser:500 g pappardelle pasta (breda band)8-10 skivor lite finare parmaskinka8-10 skivor bresaola (går att utesluta)15-20 skivor tryffelsalami50 g parmesan, hyvlad el riven (gärna lagrad 30 månader)200 g fetaost (i havssalt)50 g ruccola1/2 -1 dl rostade pinjenötter½ dl valnötsoljaflingsaltsvartpeppar

Annons

Dekoration:färska basilikabladGör så här:1. Koka pastan enligt anvisningarna. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja (alt valnötsolja).2. Låt pastan bli lite ljummen. Blanda sedan samman med ruccola, parmaskinka, bresaola och tryffelsalami.3. Lägg upp på ett fint fat eller direkt på tallrikarna.4. Toppa med valnötsolja (ganska generöst), riven parmesan, smulad fetaost, rostade pinjenötter och flingsalt.5. Dekorera med färska basilikablad.Smaklig måltid, pasta när den är som bäst  Kram C

Källa