Manchego med honungsmousse på crostini!

Fasansfullt gott tilltugg, testa i morgon och bjud på gästerna. De kommer gapa efter mer!
Det är enkelt att göra och  imponerar alltid!
Här kommer receptet!

20 min + minst 2h i kyl, 8-­10 pers
Ingredienser
2 dl creme fraiche, fetthalt 34%
2,5 msk flytande honung
1- 1,5 gelatinblad
1 nypa flingsalt
200 g Manchego­ost
15 st crostinis
Garnityr
Flytande honung
Flingsalt
Gör så här
Lägg gelatinbladen i blöt.
Vispa crème fraichen tills den tjocknar.
Den fungerar som grädde men tar lite längre stund att vispa upp till
fastare konsistens.
När crème fraichen blivit tjock, vänd ner honung och en nypa salt.
Ta upp ca 1 msk av blandningen, lägg i en kastrull. Värm upp den
och lägg i gelatinbladen så dem smälter.
Häll sedan ner den i honungsmoussen , blanda väl och häll upp på
på ett fat med kanter eller en djup tallrik.
Alternativt att du häller den i en spritser. Låt vila i kylskåp minst 2 h innan servering.
Skiva Manchegon som den ser ut i 0,5 cm tjocka trekanter. Skär
bort kanten så att hela tilltugget blir ätbart.
Lägg en ostbit på vardera crostini.
Spritsa eller skeda upp honungsmoussen, en klick på varje ostbit.
Ringla lite flytande honung över moussen och toppa med lite
flingsalt.
Tips! Moussen går jätte bra att förbereda dagen innan
Ät och njut tillsammans med ett glas bubbel, lovely!

Källa