Minglets mingel – Laxsnitt med färskost, wasabi & sesam

Minglets tilltugg på nolltid!
Salmalax med pepparrotsfärskost & wasabi-sesam krydda – Kan det bli enklare att bjuda på ett festligt tilltugg ?

Ingredienser
180g salmalax
2-3 msk färskost- pepparrot
Wasabi-sesam krydda (finns i kryddhyllan)
Krasse, att dekorera med
Gör så här
Barnsligt enkelt & så gott!!
1. Skär salmalaxen i 0,5 cm tjocka skivor.
2. Ta lite färskost på spetsen av en kniv och bred på ena halvan av laxbiten.
3. Vik över andra lilla halvan och strö över Wasabi-sesamkryddan. (Hittar ni inte denna krydda i kryddhyllan så blanda i lite wasabi i färskosten och toppa med rostade sesamfrön)
4. Lägg på ett uppläggningsfat och förvara svalt till servering.
Tips! Dra i en tandpetare i varje snitt så blir det enkelt att äta till bubblet.

Det behöver inte alltid vara så svårt att skapa en lyxig känsla
Smakligt drinktilltugg Happy Friday

Källa