Krämig sweet chilikyckling med ris

Alltså detta mina vänner, detta!!
Ni måste laga denna rätt snarast, ni kommer älska ♥
Receptet är enkelt och kommer här:

4 port, 30 min
Ingredienser
1 paket kyckling innerfiléer (de fina små filéerna som finns att köpa färska) alt 4-5 st vanliga kycklingfiléer
1 paket champinjoner, ca 8-10 st, fin skurna
1 röd paprika, finstrimlad
1 gul paprika, finstrimlad
smör att steka i
5 dl vispgrädde
2,5 dl sweet chili
Tillbehör
ris
mix-sallad (salladsmix, piccolinotomater (el cocktail), gurka, avokado)
salladsdressing: 1 msk olivolja, 1/2 msk mangovinäger, salt & lite nymalen peppar
sambal oelek
Gör så här:
– Sätt ugnen på 200 grader!
– Koka riset enl anvisningarna på paketet!

Kycklingen
1. Skiva champinjonerna tunt och förväll i en panna tills vattnet dunstat helt. Salta & peppra lite. Lägg på ett fat vid sidan om.

2. Skär paprikorna i tunna strimlor, släng i en klick smör i en stekpanna och fräs paprikastrimlorna tills de mjuknar. Vänd ner de förvällda champinjonerna och smaka av. (Tillsätt ev mer salt & nymalen svartpeppar.)
3. Salta & peppra kycklinginnerfiléerna (eller skurna lite tjockare strimlor av filéer). Bryn i en stekpanna tills de fått färg runt om. Lägg sedan över i en ugnssäker form.

4. Lägg champinjon och paprika-fräset uppe på.

5. Vispa grädden lite för hand med handvisp – inte så länge, någon minut bara så det blir lite fluffigt. (Inte vispad grädde

Källa