Kladdkaka med Pollyfluff, jordnötter & avbrända marshmallows

Här kommer ett magiskt recept på en riktigt kladdig chokladkaka toppad med Pollyfluff, jordnötter och avbrända marshmallows. Behöver jag säga mer än att detta blir en bra efterrätt i helgen?
Här kommer receptet!

10-12 bitar, 4o min
Ingredienser:

Chokladkaka
150 g smör, smält
1 dl farinsocker
1,5 dl strösocker
2 dl vetemjöl special
1 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
2 ägg
1 nypa salt

Pollyfluff
200 g Polly, mjölkchoklad
3 dl grädde
Topping
jordnötter
marshmallows
riven choklad
(florsocker)
Gör så här
Börja med Pollyfluffet.
1. Värm upp grädde i en kastrull, hett men det får inte koka. Häll ner alla Polly och rör tills allt smält samman. Det tar en stund för hela Pollys att smälta, men till slut går allt ihop. (Låt kastrullen stå på plattan med lite värme ca 5-7 min, rör under tiden.) När allt smält samman, ställ in i kylskåpet och låt svalna helt.
Tips! Ett snabbare sätt att kyla av det är att sänka ner kastrullen eller skålen i ett kallt vattenbad.
Chokladkakan
2. Sätt ugnen på 150-165 grader varmluft.
3. Smöra och mjöla en form med kakao. (OBS! 20 cm springform, tar man större måste kakan gräddas kortare.)
4. Smält smöret i en kastrull. Och dra sedan bort plattan från värmen.
5. Blanda samman farinsocker, socker, vaniljsocker, vetemjöl & kakao i en bunke.
Rör ner blandningen i smöret och tillsätt ett ägg i taget.

Källa