Jordgubbspaj med kokoskrisp

Jag skall tala om en sak för er!Detta är den absolut godaste pajen som jag någonsin ätit Den är MAGISK på riktigt!!Inte alls svår att göra heller, ni måste bara testa!!! Här kommer receptet 8 bitar, 75 minIngredienserPajdeg150g smör, kallt1 dl strösocker4,5-5 dl vetemjöl1 äggula1 msk iskallt vattenFyllning500g färska jordgubbar2 msk maizena (potatismjöl går såklart lika bra)2 msk strösockerKokoskrisp100g smör1 dl riven kokos1 dl vetemjöl1 dl strösocker1 tsk vaniljsockerGör så här1. Nyp ihop tärningar av det kalla smöret med mjöl & socker. När det blir en smulig massa tillsätt äggulan och någon msk iskallt vatten.2. Rör inte för mycket i pajdegen, vi vill ha en luftig och mör pajbotten sen.3. Forma till en boll och platta till. Lägg i kylskåpet i plast el en plastpåse i ca 20 min.4. Ta ut degen, kavla ut och lägg i en pajform. Gärna med löstagbar botten.5. Tryck ut pajdegen så den klär in formen upp på kanterna. Ställ in i kylskåp 40 min.6. Sätt ugnen på 175 grader varmluft, förgrädda pajskalet i ca 12-15 min.Förbered kokoskrisp & fyllning1. Smält smöret, dra bort från värmen och ha i övriga ingredienser till kokoskrispet. Ställ åt sidan.2. Ansa jordgubbarna och dela på hälften, el kvartar om

Källa