Räkfrossa

Hej finingar!Igår frossade vi i massa räkor och lyxade till det med lite löjrom också.Det var många som frågade efter min aioli, och den är sjukt enkel att svänga ihop. Sjukt god också Recept kommer här Detta köpte jag till räkfrossan1 surdegsbrödRäkorLöjrom KalixCreme fraiche 32%rödlök, finhackadSnabb citronaioli (räcker till 3 pers)1dl Hellmans majonnäs1/2 riven vitlöksklyfta1/4 citron (zest-rivet skal)Gör så här1. Blanda samman ingredienserna till aioli’n. Smaka av och ställ svalt. 2. Finhacka rödlöken och lägg upp Creme fraiche och löjrom i skålar.3. Lägg räkorna i en serveringsskål och skär upp surdegsbrödet.ServeringStäll fram allt på bordet och låt var och en plocka räkor, doppa bröd (och el räkor) i aioli’n, bygga sin egen löjromstoast mm. Så enkelt fixat & så sjukt gott!!Lätt att göra till många på nolltid Tips tips, Kram

Källa