Alltså magiskt gott!! Friterad kyckling i salladsblad med mangosalsa, avokadokräm & chilimajjo..Magiskt gott.. Ikväll kanske? Receptet kommer här!4 pers, 60 minIngredienser1 paket kyckling-innerfiléer1 dl vetemjöl2 tsk salt1 tsk malen ingefära1/2 tsk paprikapulver1/2 tsk chilipulver2 ägg, uppvispade3-4 dl panko (asiatiskt ströbröd)3 dl rapsolja, att fritera iMangosalsa2 dl fryst mango, skuren i mindre kuber4-5 plommontomater på kvist, finhackade1/2 röd chilifrukt, finhackad1 msk hackad koriander1/2 pressad limesalt, efter smak (men lite mer än du tror)Chilimajjo1 dl majonnäs (Hellmans om du inte slår majjon själv)1-2 msk srirachasås1/2 tsk japansk soja (kikkoman)salt, efter smakev någon droppe pressad limeAvokadokräm2-3 mogna avokadosalt, efter smakpressad limeTillbehör2-3 huvuden Gemsallad (Hjärtsallad)Färsk korianderGör så här1. Blanda samman vetemjöl, ingefära, paprikapulver, chilipulver och salt i en skål. Häll upp panko-ströbrödet i en annan, och knäck äggen i en tredje. Vispa upp äggen med en gaffel lite.2. Vänd kycklinginnerfiléerna först i mjölblandningen, sedan i ägget och sist i panko-ströbrödet. (Se till att alla moment täcker innerfilén) Lägg på ett fat.3. Blanda samman mangosalsan. (Skär ner mangokuberna till mindre kuber, gör detsamma med tomaterna. Blanda samman med resterande ingredienser och smaka upp med limesaft och salt.) – Ställ svalt till servering.4. Blanda samman ingredienserna till chili-majjon. Smaka av hela tiden så den får den hetta