Bästa tacopajen med fullkorn & extra allt!

Hej finingar, hoppas ni mår bra Vad äter ni ikväll? Om ni bara vill mysa hemma med familjen och äta något enkelt och riktigt gott så har jag tipset på min galet goda tacopaj med fullkornsbotten. Recept kommer här! IngredienserPajdeg125 g kylskåpskallt smör3 dl vetemjöl special med fullkorn2 msk kallt vattenFyllning800 g nötfärs, ekologisk2 påsar tacokrydda original (ja, man får fuska)1 burk krossade tomater, 400 gTopping2 dl Crème fraiche Paprika & chili (13% fetthalt)4 dl Crème fraiche 34 %150 g gratängost (riven)150 g texmex ost (riven)Gör så härDela kylskåpskallt smör i mindre tärningar och lägg i en bunke. Tillsätt mjölet och nyp ihop mjöl och smör med fingrarna. Typ till en smuldeg.Tillsätt sedan kallt vatten och knåda till en deg. Ta mjöl på händerna om degen är kladdig.Tryck ut pajdegen i en pajform (25 cm) och ställ in i frysen ca 15-20 min.Sätt ugnen på 150-170 grader.Ta ut den från frysen, nagga botten med en gaffel och låt den förgräddas i 15-20 min.Gör under tiden fyllningen.Stek köttfärs i en teflonpanna helt utan smör eller olja. Häll på påsarna med kryddmix och tillsätt en burk krossade tomater, rör samman.Rör i ordning toppingen och förbered osten.Rör samman en burk (2dl) crème fraîche paprika

Källa