Med inspiration från min fina vän Jenny Walldén så har jag gjort min tolkning av hennes goda asiatiska kålsallad God till Allt verkligen, till kött, fisk & fågel eller bara som den är 4 port, 10 minIngredienser1 påse råkostsallad (vitkål & morot)Dressing & topping1/2 dl Hellmans majonnäs1/2 tsk ljus soja2-3 krm sesamolja2 krm limejuice1 msk rostade sesamfrönTips!Servera med limeklyftor att pressa över & hackad färsk koriander.Gör så här1. Lägg råkostsalladen i en bunke med iskallt vatten. (Vatten + is)2. Blanda samman ingredienserna till dressingen och lägg i en spritspåse.3. Rosta sesamfröna i en torr panna tills gyllene.4. Ta upp råkostsalladen som nu blivit krispig och fin från isbadet. Lägg på en ren hushållshanduk för att suga upp överskott av vatten. Lägg sedan upp på ett fat.5. Ringla dressingen över och strö över de rostade sesamfröna.Redo att serveras Ps! Jag Älskar koriander, så jag hackar en hel kruka över. Såå gott!!!Ni måste testa denna