Krämig dragonkyckling med ris

″Middag mitt i veckan, då är krämig dragonkyckling en mega-hit hemma hos oss.Jag är säker på att det blir det hos er också. Receptet kommer här 4 pers, 15 minIngredienser1 paket (400 g) färska kycklinginnerfiléer2 msk smör, att bryna kycklingen isalt peppar3 dl vispgrädde1 dl crème fraiche1  tsk torkad dragon1 msk koncentrerad kycklingfond1-2 tsk dijonsenapTillbehörrismixsallad med olivolja, mangovinäger, salt & pepparGör så här1. Koka riset enl anvisningarna på paketet.2. Salta & peppra innerfiléerna på båda sidorna och bryn/stek på runt om i en panna med smör tills båda sidorna på filéerna får gyllene färg.3. Häll över grädden, dragon, fond och dijonsenap. Rör om och låt koka ihop.4. När grädden reducerat något ca 3-4 min, tillsätt crème fraîche och smaka upp med salt & svartpeppar. Smaka upp och känn efter om du vill ha mer av något!5. Ta upp en bit kyckling, skär och kolla så att den är helt tillagad. (Filéerna är så små så det går på ett par minuter att få tillagade.)Servera dragonkycklingen till ris och en grönsallad med syrlig vinägrett. Så gott!!Smaklig spis

Källa