Vietnamesiska vårrullar med tre magiska dippsåser

Vietnamesiska vårrullar är bland det godaste jag vet; klicka HÄR för att kika in på min nya Youtube-kanal och för att se hur jag gör mina vårrullar hemma i mitt kök.Fullständigt recept ser ni här nedan, men på filmen visar jag små tips ?Mingel för ca 6 pers, alt middag för 2-3 pers, 30 minIngredienser8-10 rispapper, runda4st kyckling innerfiléer (Jag kokar ett helt paket – bra till annat, lunchsallad osv..)10-12 Vannameiräkor ASC märkta, finns färska – frysta i butik1 morot, skuren i stavar som är ca 0,5x 8-10 cm långaGurka, skuren i stavar, lika strl som moroten1 avokado, skuren i ”stänger”50g glasnudlar2 msk sweet chilisåsCosmopolitan sallad 2-3 blad, skurna i mindre bladÄrtskott (Om man vill)KorianderChilimajjo1 dl majonnnäs (hemslagen alt hellmans)3-4 tsk srirschasås1/2 tsk limesaft2 krm ljus soja – kikkomansalt, efter smakJordnötssås1/2 dl jordnötssmör1/2 dl kokande vatten1/2 tsk sesamolja2 msk hackade salta jordnöttersalt, efter smakHoisinsås1/2 dl Hoisinsås (Blue Dragon hittar du på mataffären och den är riktigt god)Gör så här1. Koka kycklinginnerfiléerna i 1/2-1 l vatten, 1/2 buljongtärning och lite svartpepparkorn. Låt småputtra ca 10-12 min tills kycklingen är genomkokt och mör. (Kika lite på någon filé så ser du om den är klar) Lägg på fat och låt svalna.Tina de

Källa