Underbar chokladpannacotta utan tillsatt socker

Oh my så gott.. Och Så enkelt att  svänga ihop!!
Ni måste göra denna härlighet i helgen till efterrätt ♥
Receptet är galet enkelt och det kommer här ↓

4 mindre portiner, 2 större, 5 min (+kyl 3h)
Ingredienser
2 dl vispgrädde
70 g mörka chokladknappar 70%
1 krm vaniljpulver
1 st gelatinblad
Gör så här
1. Blätlägg gelatinbladet i en skål med kallt vatten (5 min)
2. Koka upp grädden i en kastrull, dra bort från plattan precis när den kokat upp.
3. Rör i chokladknapparna, rör slätt tills chokladen smält helt och tillsätt vaniljpulvret.
4. Krama ur gelatinbladet från allt vatten och rör ner i chokladsmeten. Rör tills allt smält samman.
5. Häll upp i små skålar eller formar och ställ in i kylskåp till servering. (minst 2 h)
6. Dekorera med Fererro Rocher choklad, färska bär (hallon) lite siktat florsocker, el kakao och toppa med ett blad citronmeliss.

Ready to serve! ♥
Ja, och inget socker har du behövt tillsätta för att få en så god efterrätt. (Eller jo lite på toppen, men vad gör det i det stora hela?)
Kram och smaklig dessert

Källa