Hej Finingar!Pasta Arrabiata är bland det godaste i pasta-väg tycker jag. Jag älskar friskheten från tomat i kombination med hettan från vitlök & chili. Jag toppar alltid min Arrabiata med mozzarella för att ”matta av” hettan. Det blir en fullträff i gommen kan jag lova, och så snabbt tillagat. Perfekt enkel lyx mitt i veckan Receptet kommer här!4 port, 20 minIngredienserCa 500g spaghetti1 gul lök, finstrimlad i halvmånar4 vitlöksklyftor2-3 msk olivolja, att fräsa löken i2 burkar finkrossade tomater (Mutti)1 grönsaksbuljongtärning1/2 kruka basilikablad12-15 varv med svartpepparkvarnensalt, efter smakChiliflakes, efter smak (en nypa)Topping2 paket mozzarellaparmesan 22 mån Gör så här1. Skala och halvera löken, finstrimla.2. Skala och finhacka vitlöksklyftorna.3. Fräs löken mjuk i olivolja, låt den inte brännas. Tillsätt hälften av den finhackade vitlöken och blanda runt.4. Tillsätt de finkrossade tomaterna och riv i buljongtärningen på rivjärnet. (El hacka den fint för att smälta in snabbare)5. Tillsätt resterande del finhackad vitlök och hacka i den färska basilikan.6. Dra i massa svartpeppar från kvarnen, salta efter smak och tillsätt chiliflakes. Låt puttra samman. Och smaka av efter hand.Tips!Ha i lite chiliflakes i taget då det lätt blir hett (Det skall såklart vara hetta i såsen, men lagom)7. Koka spaghetti’n al dente i saltat vatten.8.