Helg = MYS, FEST, LEDIGHET & GOD MAT!
Vad brukar ni ha som ”för-snacks” på en bjudning? Vi brukar bjuda på lite olika tapas, chips och någon trevlig hemgjord dipp – och jag har en favvodipp! Lova mig att ni äter chips och denna dipp i helgen?
Kan parmesan och tryffel någonsin vara fel? Nä, tänkte väl det. Här kommer receptet ♥
Dipp för 2-4 pers, 5 min
Ingredienser
1-1,5 dl crème fraiche 34 %
40-50 g parmesan, riven (lagrad 30 mån)
2-3 droppar tryffelolja
salt efter smak
peppar efter smak
Gör så här
Rör ihop crème fraiche med fint riven parmesan. Smaka upp med ett par droppar tryffelolja salt och nymalen svartpeppar.
Ställ svalt minst 1 h innan dippen serveras till chipsen.
Ni kommer älska!!
Hoppas ni får en fin helg ♥