4 port, 3,5hIngredienser1200g fläskkarré i bit (ca)1 stor gul lök, strimlad (el 2 mindre)3 vitlöksklyftor, halverade1 äpple, klyftat1/3 kruka färsk timjan1/2 kruka kruspersilja1/2 msk torkad rosmarin1/2 msk torkad timjannymalen svartpepparsalt9 dl vatten3 msk koncenterad kalvfondSåsFondkoket (från köttet ca 5 dl)4 dl vispgrädde2-3 msk vetemjöl (jag gick såklart lite på känn här men ca)2 msk svartvinbärsgelé1/4-1/2 tsk kinesisk soja (efter smak)saltnymalen svartpepparTillbehörAmandinepotatis (ca 900g)mixsallad + cocktailtomateräppelmosGör så här1.Sätt ugnen på 150 grader varmluft.2. Skala och strimla löken ner i en typ Le Creuset gryta med lock. Halvera skalade vitlöksklyftor, klyfta ett äpple och lägg ner.3. Skär ned den hela biten fläskkarré i 6 kuber, lika stora. ca 7×7 cm.4. Blanda torkad rosmarin och torkad timjan i en skål med lite salt och nymalen svartpeppar. Rulla runt köttet i kryddorna.5. Lägg ned köttet i grytan och lägg på färsk timjan och persilja.6. Blanda samman vattnet med den koncentrerade kalvfonden, häll över köttet.7. Lägg på locket och ställ in i ugnen i 3h.Såsen1. Lyft upp köttbitarna försiktigt och lägg på ett fat. Täck med folie och låt stå i eftervärme (ca 50grader) i ugnen tills det är dags att äta.2. Sila såsen ned i en kastrull el sauteuse. Pressa ut all saft från