Detta är gott kan jag lova! Krämigt gräddig pasta med lövbiff, cognac, champinjoner, paprika & parmesan. Hur låter det? Ni måste verkligen prova i veckan, receptet kommer här Ingredienser400-500 g färsk pasta (tricolore)300-400 g lövbiff10 champinjoner, skurna i bitar1/2 rödlök, tunt strimlad1 röd paprika, strimlad1 gul paprika, strimlad1 vitlöksklyfta, pressad4 dl crème fraiche 34 %2 dl grädde1 msk oxfond eller kalvfond1,5-2 msk cognac3 msk pasta vatten (vattnet som pastan kokar i)1 tsk rödvinsvinäger1/2 msk färsk timjan, hackadSalt, efter smakNymalen svartpeppar efter smakTillbehörriven parmesanbasilikaGör så här1. Koka upp vatten till pastan och ta rejält med salt i, det skall smaka som en kallsup i havet.Strimla sedan lövbiffen grovt, salta och peppra – Ställ åt sidan.2. Skär upp champinjonerna och förväll i en panna tills vattnet kokat bort (medelhög värme).3. Finstrimla lök, & paprika och lägg ner en klick smör (2 msk) i champinjonerna. Tillsätt den strimlade löken samt paprikorna och låt småfräsa tills grönsakerna mjuknat.4. Pressa i en vitlöksklyfta, rör om och tillsätt crème fraiche, grädde, fond cognac och rödvinsvinäger.Rör samman och låt försiktigt koka ihop. Smaka upp med salt & peppar och tillsätt 1/2 msk hackad färsk timjan.5. Koka färskpastan 2-4 min (enl paketet).6. Ta 2-3 msk pastavatten och häll