Krämig Cannelloni fylld med spenat, svamp & ricotta

Happy Friday!!
Alltså, mina fina följare & vänner där ute.. Om jag kunde få bjuda er på detta jag igår kväll gjorde, så skulle ni förstå varför jag just nu verkar mållös.. Eller tänk om ni rent utav kunde få känna doften genom skärmen av denna makalös rätt just nu.. ♥
Nä, det är nog så att ni faktisk MÅSTE göra denna Cannelloni hemma i era kök för att förstå vad jag menar!
Receptet är enkelt och himla kul att göra, så testa testa!
Detta kan jag lova är gott alla dagar i veckan.. Även fredag & lördag tillsammans med ett glas rött ♥

4 port, 45 min
Ingredienser

Fylld Cannelloni
1/2 gul lök, finhackad
10-12 champinjoner (varken stora eller pyttesmå =mellanstora)
800 g bladspenat, fryst upptinad – gärna ekologisk
2 mindre vitlöksklyftor, pressade el rivna på zestjärn
60-70g parmesan 30 mån, riven
250 g ricotta
6 ark färska lasagneplattor
Bechamelsås
2 msk smör
2,5-3 msk vetemjöl
3-4 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1/2 tsk salt
Nymalen svartpeppar, efter smak
1/2-1 krm riven muskotnöt, efter smak  ← Ett litet måste för karaktären på rätten
Gratinering
3 dl riven ost, gräddost eller gratängost
50 g riven parmesan
Topping
Ruccola
Hyvlad parmesan
rostade pinjenötter ( Torr-rostade i en panna tills gyllene till färgen, på medelhög värme)
Gör så här
1. Börja med bechamelsåsen. – Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan mjölet, rör med en

Källa