Färskpasta med Mozzarella, olivtapenade, tryffelolja & parmesan!

Här om dagen hade jag det galet stressigt.. Öppnade kylskåpet och hittade ingenting.. Jag rotade lite djupare i skåpet och hittade olivtapenade, mozzarella, parmesan & färskpasta.
Hmm.. Kan man göra en god lunch på detta?
Ja, faktiskt. Det blev riktigt gott!!

Receptet är ju busenkelt. – 4 Pers
Ingredienser
1-2 pack Färskpasta (4 pers)
4 msk Olivtapenade
1-2 pack Mozzarella
100g  Parmesan
Färsk basilika
tryffelolja, efter smak
havssalt, efter smak
Gör så här
Koka pastan al dente i saltat vatten.
Häll av vattnet och ringla över lite olivolja.
Skruva upp pastan på en lång tång och försök ställa den på tallriken stående uppåt.
Skeda på lite olivtapenade på pastan.
Skär mozzarellan och lägg på. Bygg på höjden –> Snyggt!
Hacka basilikan och strö över. Avsluta med att riva över massor av härlig parmesan,  ringa över tryffelolja och strö över lite flingsalt.
(Tryffelolja har en tendens att ta över, den är rätt kraftig till smaken. Så häll försiktigt) – Jag älskar tryffeloja, så jag snålar inte
En enkel rätt, man snabbt kan laga i stressens vardag!
 

Källa