Enkla chèvresnittar med rosmarinolja, färsk rosmarin & flingsalt!

Favorit i repris! Ni måste bara testa i helgen
Denna snitten kommer i alla fall mina nära vänner få smaka på många gånger när dom kommer på middag hos oss. Det tar ca 15 min så är ALLT klart, fest!
Här kommer det enkla men naggande goda receptet:)

8 snittar
Ingredienser
2 smördegsplattor, upptinade
100 g chevre / 6 st små rundlar (jag använder färdigskivade små rundlar utan kant som finns att köpa i butik ”president” – petit chèvre)
1/2- 1 msk rosmarinolja (recept på hur du gör oljan nedan ↓)
2 kvistar färsk rosmarin + små plockade rosmarinblad
1 tsk honung, att ringla över
Flingsalt, efter smak
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader. 
2. Lägg ut smördegsplattorna på en plåt täckt med bakplåtspapper.
3. Lägg ut tre chèvre-rundlar per smördegsplatta, tryck till osten lite ner i smördegen.
4. Lägg på lite plockade färska rosmarinblad och ringla lite rosmarinolja över och toppa med flingsalt, se bild ↓

5. Sätt in plåten i mitten av ugnen i 10-11 minuter och se hur smördegen maffigt reser sig (Den sjunker sedan när den tas ut)

6. Ta ut plåten när tiden gått ut och skär varje bit i 4 delar

7. Ta bort de hela kvistarna från tilltugget och lägg på lite nya plockade blad från rosmarinen. (Det är

Källa