Det är många som frågar efter receptet på min potatisterrin.Här kommer det, men jag har än så länge ingen bild på den Den är god till typ allt, framförallt vilt, kött och kyckling!Potatisterrin för 4 pers6-7 st fasta potatisar normalstora2 banan-schalottenlökar el 1 gul lök, finstrimlade1-2 vitlöksklyftor, finhackade1 dl crème fraiche½ dl riven västerbotenost1 äggsaltnymalen svartpepparGör så här1. Skala potatisen och hyvla den tunt på mandolin.2. Blanda samman crème fraiche, riven västerbottenost, ägg, salt & peppar i en bunke3. Fräs löken mjuk och glansig, och finhacka sedan i vitlöken, vänd omkring och dra bort från värmen.4. Lägg bakplåtspapper i en ugnssäker form, ca 15 x 15 cm.5. Varva nu potatis snyggt omlott med lök blandning & krämen på. Salta & peppra mellan varje lager också. – Repetera!6. Avsluta med ett lager potatis högst upp, hyvla över lite smör och sätt in i ugnen på 200 grader tills potatisen är tillagad och stickan går lätt igenom.Man vill helst ha ett tryck uppe på terrinnen så efter halva tiden lägg på något som trycker ihop terinnen. Typ en annan form + tyngd.Lycka till