Entrecôte med smörstekt gnocchi & tryffelbearnaise

Denna rätt är MAGISK! Ni tänker; vadå smörstekt gnocchi – kan det vara gott till kött? Jaa!! Receptet är enkelt, på 30 min har du middagen färdig att servera!4 port, 15 minIngredienser4 bitar entrecôte, (ryggbiff, flankstek eller oxfilé såklart) à minst 200 g / pers500 g gnocchi, köpes vid färskpastan i butik1 tsk färsk hackad timjan25 g smör, att steka gnocchin isalt / peppar efter smak25 g riven parmesan1 paket färska haricots vertsTryffelBearnaise ½ dl esdragonvinäger (finns i välsorterade mataffärer), el rödvinsvinäger1/2-3/4 dl vatten1 schalottenlök, finhackad1 knippe färsk persilja7-8 vitpepparkorn2 äggulor200-250 g smör, smält½ tsk worcestersås2 tsk torkad dragon (el inlagd dragon i vinägern, ett par kvistar)2 tsk hackad färsk persilja1 nypa saltmalen vitpeppar, efter smak1/2 fint hackad svart tryffel (finns över delikatessdisken i välsorterade butiker)ev någon droppe tryffelolja (om den svarta tryffeln smakar för lite tryffel)Gör så härLägg fram köttet någon timme i rumstemp, men börja nu först med bearnaisesåsen!1. Smält smöret och låt det svalna.2. Finhacka schalottenlöken och lägg i en kastrull.3. Tillsätt vinäger, vatten, vitpepparkorn, persilja och ca 1 tsk torkad dragon. (Eller kvistar från Esdragon-vinägern som bilden visar nedan.)4. Låt koka ner till hälften.5. Sila av, och lägg reduceringen, (ca 2 msk vätska) i en ny

Källa