Kombinationen av choklad och mint är ju bara helt makalös. Att äta denna kladdiga choklad- och mintkrokantkaka med polkakrisp sådär lite ljummen ihop med en klick vispad grädde är bara så galet gott!!Finner ett ord för denna dessert / bakverk: FABULOUS!!60 min, 10 bitarIngredienser200 g smör, rumstempererat4 dl strösocker4 ägg, gärna ekologiska3 dl vetemjöl special1 tsk vaniljsocker1 tsk bakpulver1 dl kakao100 g Marabou MintkrokantGlasyr100 g Marabou Mintkrokant50 g mörk choklad 70%3/4-1 dl grädde, upphettadGör så här1. Sätt ugnen på 170 grader varmluft.2. Smöra och mjöla en rund springform med löstagbar kant, cirka 20 centimeter i diameter. Eller en ”hjärtformad” som jag använder. Använd Mjöl & kakao när du bröar formen. Och sikta gärna lite vaniljsocker i botten på formen.3. Vispa rumstempererat smör och socker poröst och pösigt med elvisp.4. Vispa sedan i ett ägg i taget.5. Blanda samman de torra ingredienserna i en separat bunke och smält chokladen över vattenbad, eller på låga grader i mikron (180 grader)6. Vispa ner den smälta chokladen i ägg- och smör-vispet, och vänd sedan ner dem torra ingredienserna till en jämn smet.7. Häll upp smeten i den väl smorda & mjölade formen och sätt in i ugnen i 40 min. Ta ut och låt svalna något, (gärna ljummen vid servering)8. Koka