Kycklingdumplings i buljong (ramen)

Hej fina ni!!Det är många som frågar efter receptet på mina dumplings i buljong jag gjorde för någon vecka sedan.Jag har försökt sätta ihop receptet. (Ni vet, jag slänger ju bara ihop saker på måfå)Men detta skall vara så nära vi kan komma ??? Här kommer receptet, som egentligen är Super enkelt!Ca 30 dumplings (4-5 port)IngredienserDumplings30st gyoza-blad (finns i asiatiska livsmedelsbutiker)2 kycklingfiléer (alt 400g kycklingfärs)1/2 finhackad vitlöksklyfta2 msk finstrimlad/hackad salladslök1/2 röd chili, färsk finhackadSalt – på känn5-6 varv Nymalen svartpepparPs!Jag köper en hel kyckling och styckar ur filéerna som jag gör till färs.Resten av kycklingen kokar jag buljongen av.Buljong / Ramen2 liter vatten1 kycklingskrov2 gula lökar2 msk koncentrerad kycklingfond10 hela svartpepparkorn1/2 cm ingefära (skalad bit)1-2 msk japansk soja4-5 droppar sesamolja1/2 röd chilifrukt (inte för stark-kolla det först3-4 kvistar korianderSalt, after smak (fega inte)Gör så här1. Skär bort filéerna från den hela kycklingen. Dra bort skinnet men spara till buljongen.2. Finhacka vitlök, chili och salladslök.3. Pulsa kycklingen till en färs i matberedaren, vänd sedan ner vitlök, chili och salladslöken.4. Salta & peppra.5. Lägg ca 1 msk fyllning på gyozabladen och knyt igen till önskad form på din dumpling.(På youtube kan du kolla på olika tekniker)6. Det viktigaste är att försluta dumpningen

Källa