Hur kan svarta bönor bli en magisk, saftig och alldeles underbar brownie !?!?!?Oh MY!! Dessutom glutenfri Skippar man även toppingen som är Nutella i detta fall och väljer vegansk mörk choklad att ha i, så är brownien även är mjölkfri!Hur bra!?Receptet kommer här och ni Måste testa där hemma!! 5 min + 25 min ugnIngredienser400g svarta bönor1,5 dl socker1 msk vaniljsocker1,5 tsk bakpulver1,5 dl kakao2 ägg2 krm salt2 msk espresso2 msk rapsolja50 g mörk chokladGör så här-Sätt ugnen på 165-175 grader (Jag körde varmluftsugn)1. Klä en form med bakplåtspapper. En mindre variant, ca 15×20 cm.2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, blanda väl. (eftersom det är bakpulver med)3. Skölj bönorna i en sil och lägg ner i en matberedare tillsammans med espresso och äggen.4. Smält chokladen tillsammans med oljan i en liten skål i mikron ca 30-40 sek på 700W. Ta ut och rör tills chokladen smälter in i oljan. Häll ner över bönorna.5. Häll till sist över de torra ingredienserna och slut locket på beredaren. Mixa slätt i någon minut. Smaka av !6. Häll smeten i formen täckt med bakplåtspapper, jämna till. Ställ in i mitten av ugnen på 175 grader i 25-30 min (beroende på formens storlek) Känn