Har ni någonsin ätit Spicy tuna mackan på Joe and the juice?Då har ni säkerligen cravings efter den också… Den är så sjukt god!! Och vet ni, så nära som denna kommer orginalet är ju bara helt fantastiskt!! Nu kan man ju äta den hemma Receptet kommer här!2 port, 20 minIngredienser2 skivor surdegsbröd, gärna en mörkare typ1 avokado5-6 st skivor inlagda jalapeños (står på tacohyllan)Tonfiskröra1 burk tonfisk i vatten (ABBA)3/4-1 dl Hellmans majonnäs1 tsk finhackad dill10-12 varv med svartpepparkvarnenTopping 20 droppar Tabasco (efter smak)SmörgåskrasseHackad gräslökGör så här1. Sätt ugnen på 220 grader varmluft.2. Skär surdegsbrödet i två fina skivor. Lägg på en plåt och pensla med lite olja. Jag tog valnötsolja men oliv går också bra.3. Rosta brödet i ugnen i ca 5-8 minuter tills det får en lite krispig och gyllene yta.4. Blanda samman ingredienserna till tonfiskröran. Smaka av!5. Hacka ner den inlagda jalapeñon fint och hacka även gröslöken till dekorationen fint.6. Kärna ur och ta bort skalet från avokadon. Skär den i tunna skivor.7. när surdegsbrödet rostats, ta ut och låt svalna ett par min. Lägg sedan avokadoskivor i botten toppat av tonfiskröra.8. Strö över den fint hackade Jalapeñon och ”dasha” över tabasco. (Dvs droppa hastigt över tabasco efter