Pappardelle-pasta med parmaskinka, bresaola, tryffelsalami, fetaost, parmesan, ruccola, rostade pinjenötter & valnötsolja!

Veckans pasta!!
& Min absoluta favoritpasta; Papardelle, parmaskinka, bresaola, tryffelsalami, ruccola, parmesan, fetaost, rostade pinjenötter & valnötsolja!

4 pers 20 min
Ingredienser:
500 g Papardelle pasta (Breda band)
8-10 skivor lite finare parmaskinka
8-10 skivor brasaola (går att utesluta)
15-20 skivor tryffelsalami
50 g parmesan, hyvlad el riven (gärna lagrad 30 månader)
200 g fetaost (i havssalt)
50 g ruccola
1/2 -1 dl rostade pinjenötter
½ dl valnötsolja
flingsalt
Svartpeppar
Dekoration:
Färska basilikablad
Gör så här:
1.Koka pastan enligt anvisningarna. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja. (alt valnötsolja)
2.Låt pastan bli lite ljummen. Blanda sedan samman med ruccola, parmaskinka, bresaola och tryffelsalami.
3.Lägg upp på ett fint fat eller direkt på tallrikarna.
4.Toppa med valnötsolja ( ganska generöst), riven parmesan, smulad fetaost, rostade pinjenötter och flingsalt.
5.Dekorera med färska basilikablad.
Smaklig måltid, pasta när den är som bäst  Kram C

Källa