Att kunna slå ihop efterrätten på nyårsafton på 5 minuter, utan några som helst förberedelser skulle vara ganska härligt va?
Här har vi svaret! Detta är försvinnande gott, lyxigt och enastående vackert. Perfekt nyårsdessert som imponerar. ♥
Receptet kommer här!
8 port, 5 min
Ingredienser
2,5 dl vaniljvisp (Ica’s egna)
300 g frysta hallon, krossade
8 små dessertmaränger, 2 paket Ica’s Dessert-maränger. Finns i maränghyllan
Garnityr
1 nypa guldpulver
8 st tomtebloss
Gör så här
Vispa upp vaniljvispen riktigt tjock och fluffig. Ca 3-4 min med elvisp.
Krossa de frysta hallonen (jag krossade direkt i paketet, tryckte söder hallonen bara).
Obs! Hallonen skall verkligen vara genomfrysta, ej tinade alls!
Vänd ner det frysta hallonkrosset i det fluffiga vaniljvispet och lägg upp en rejäl klick på varje dessertmaräng. Strö lite guldpulver på och sätt ner ett tomtebloss i varje!
PS!
Skulle det ta en stund innan du lägger på vanilj & hallonvispet på marängerna så ställ in bunken i frysen fram tills dess. (Så den håller sig riktigt kall!)
Guldpulvret känns lyxigt och lite kul, men det går ju såklart att utesluta. I med ett tomtebloss bara.
Gott Nytt År alla Underbara Ni!!
Stor Kram från Mig