Mitt sätt att bjuda familjen på Lyx-pinnar istället för fördigköpta fiskpinnar Till och med barnen som inte filar fisk älskar detta. Recept kommer här!4 port, 20 minIngredienser600g torskfilé (köpt över disk)1 dl vetemjöl2 ägg, uppvispade1-2 dl pankoSaltMin variant på Remouladsås 1/2 dl majonnäs2 dl Creme fraiche 32%1,5-2 dl gräddfil3/4 dl bostongurka1/2 tsk curry1/2-1 msk hackad dillSaltNymalen svartpepparTillbehörKokt potatisCitronklyftorGör så här1. Byxa filén el filéerna. Dvs skär bort mitten randen på filén där du kan känna benen med fingrarna.2. Skär filén i fina lagom stora bitar. Salta.3. Mät upp mjöl, uppvispade ägg och panko i tre separata skålar. Doppa filébitarna först i mjöl, sedan ner i ägg och till sist i panko. Se till att alla moment täcker filébitarna runt om. Lägg på ett fat och salta igen.4. Blanda samman ingredienserna till såsen, smaka av och ställ svalt.5. stek filébitarna i rikligt med smör på medelhög värme tills fisken precis är genomstekt och fortfarande glansig innuti. Räcker med några min / sida.Servera fisken med sås, kokt potatis och citronklyftor! Såå gott