Alltså… Hur gott!!?
Detta är gott som förrätt med en bit grillat surdegsbröd till, som tillbehör till en härlig grillkväll, men även en lite lyxigare lunch.
Burrata är bara så magiskt gott, har ni testat ? (Finns att köpa i vanlig matbutik idag, finns där mozzarellan ligger)
Ni måste testa detta tillbehör till nästa grillgväll, i morgon kanske?
2-4 pers, 5 min
Ingredienser
1 Burrata (mozzarella med krämig gräddfyllning)
10 plommontomater el 2 kvisttomater
1 silverlök
1 msk hackad färsk persilja
olivolja
salt
nymalen svartpeppar
Gör så här
1. Skiva tomaterna relativt tunt och lägg på ett snyggt fat.
2. Skala och skär löken i tunna tunna ringar. Jag använde mandolinen för att få dom riktigt tunna.
3. Lägg de tunt skivade lökringarna i iskallt vatten och ställ in i kylskåpet fram till servering.
4. Hacka lite persilja över tomaterna, lägg på den krispigt kalla löken och lägg den underbart krämiga Burratan i mitten.
5. Ringla lite olivilja över, salta och peppra!
Servera detta magiska till lite surdegsbröd eller som vilket tillbehör som helst.. SÅ GOTT!
Även gott som förrätt eller en del av ditt tapasbord ♥