Kladdkaksägg doppade i Marabou mjölkchoklad

Annonssamarbete med Marabou
Hej härliga ni!
I samarbete med Marabou har jag hittat på ett påsk-pyssel med det godaste jag vet, nämligen Choklad..!
Detta påsk-pyssel är inte bara är otroligt kul att göra utan även såklart försvinnande gott att äta. Jag vet inte hur många chokladägg jag ätit nu men Många!!
Jag har spelat in en liten film till er här, där jag visar hur man bus-enkelt svänger ihop dessa barnsligt goda  påskägg av kladdkaka och Marabou mjölkchoklad.
Hoppas att ni får ett litet tips inför påsk, jag tror ni måste testa detta.
Här kommer filmen!

8-10 Kladdkaksägg
Ingredienser1 liten kladdkaka
400-600g Marabou mjölkchoklad, smält
Toppings / DekorationNon Stop
Strössel, valfritt
Vit choklad, smält
Gör så här
1. Smält mjölkchokladen i mikron.
2. Skär kladdkakan i lagom stora tårtbitar och forma / rulla till ägg.
3. När äggen är formade, lägg in dom i frysen 10-15 min innan dom doppas i chokladen. (Då stelnar chokladen fortare)
4. Ta ut äggen. Lägg på ett galler precis som i min film med en tallrik eller bakplåtspapper under.
5. Täck äggen med den smälta mjölkchokladen, låt överflödig choklad rinna ner på tallriken/pappret.
6. Passa nu på att dekorera äggen med önskad topping.
Jag tycker att äggen blir fina när man sätter på massa Non Stop i olika färger. Färger hör verkligen påsken till tycker jag!
7.

Källa