Hemgjorda Libachips med vitlöksdipp

Önskas tips på ett snabbt, galet gott och enkelt tilltugg till bubblet eller välkomstdrinken?Detta är bara Supergott, lyxigt, och samtidigt himla enkelt att fixa. Allas favorit, här kommer receptet!6-8 pers, 20 minChips2 libabröd (libanesiskt typ pitabröd, finns vid brödet i butik)1/2 dl rapsoljasaltDipp2 dl crème fraiche 32%1-2 msk finhackad persilja1/2 vitlöksklyfta, riven el pressadsaltnymalen svartpeppar

Annons

Gör så här1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft2. Skär libabrödet i mindre trekanter, lägg på en plåt och pensla med rapsolja uppe på och salta. (Jag saltar på rätt bra)3. Sätt in i ugnen i ca 10 min. Tills chipsen är gyllene och härligt krispiga. (Sänk temperaturen om de blir för mörka) Ta ut, låt svalna helt!4. Blanda samman ingredienserna till dippen, smaka av och ställ svalt till servering. (Denna kan förberedas redan dagen innan el tidigare på dagen om man vill)Servera chipsen med dippen till välkomstdrinken!

Källa