Halloumisallad med bulgur cocktaitomater & pekannötter

En matig och galet god sallad till lunch eller middag ?
Då har jag bästa tipset, min favvosallad verkligen ♥ Älskar grönt och nyttigt!!

2 tallrikar
Ingredienser
1 st Halloumi
1 påse Mixsallad
12 cocktailtomater, delade på hälften
Gurka, skivad
1 dl kokt bulgur (1/2 dl per person räcker)
1 näve rostade pekannötter, valnötter el cashewnötter
Att ringla över salladen
Olivolja, efter smak
Mango vinäger (denna gula vinäger i smal flaska hittar du i butiken), efter smak
Sweet chili sås, efter smak
Gör så här
1. Koka bulgur enl anvisningarna på paketet. Låt svalna!
(Jag har nästan alltid färdig bulgur i kylskåpet redo till mina lunch-sallader)
2. Skär halloumin i skivor och stek på medelhög värme tills båda sidorna är mjukt gyllene. (Lägg alltid ned halloumin i kall panna och låt den hettas upp långsamt för bäst resultat på osten)
2. Preppa under tiden två tallrikar med mixsallad, tomater, gurka & bulgur.
3. Ringla över olivolja, mangovinäger & lite sweet chili sås över salladen.
4. Lägg den gyllene osten uppe på och strö nötterna över.
Ready to serve! ♥

Galet gott, och Så enkelt Kram C

Källa