Happy Saturday Peeps!
Alltså… Det finns vitlöksbröd och det finns vitlöksbröd med mozzarella
Jag väljer definitivt vitlöksbröd med mozzarella. Gud så gott!!
Perfekta tilltugget vid tapas-bordet eller som tillbehör till maten. Eller rent utav bara som det är till ett gals vin i handen!
Enkelt ⇒ Recept ↓
Ingredienser
2 frallor, lite avlånga
ca 25 g smör
1 vitlökslyfta, pressad
1/2 dl persilja, hackad
1 mozzarella- i bit (125g), ekologisk
Flingsalt
Gör så här
1.Sätt ugnen på 180-200 grader grill
2. Skär 4 snitt i varje fralla, men se till att bara göra djupa snitt, alltså inte skära av brödet helt.
3. Blanda samman smör, pressad vitlök & hackad persilja och fördela ut en klick mellan varje snitt.
4. Häll bort vattnet från mozzarellan och torka av den lite lätt. Skär den i 8 tunna skivor och sätt sedan ner en st mellan varje skåra.
5. Strö över flingsalt och sätt in i ugnen (8-9 min), alltså strax innan servering.
Se så smarrigt det ser ut när frallan är preppad av smaker och krämig ost som skall grillas!
Nu är frallan grillad. Ytan är krispig, inkromet är krämigt och fyllt av exploderande smaker ♥
Ja, het enkelt MAGI!
Testa testa testa KRAM C