Godaste fetaostkrämen – till ALLT grillat!

Vad äter ni till allt grillat i sommar? En utav många favoriter jag har är fetaostkräm. Den passar verkligen till Allt grillat. (Eller ja, kanske inte till fisk, men till all sorts kött, fågel & grönsaker.) Det är enkelt att göra och det går att variera med olika smaker. Receptet på min favvo kommer här!4 port, 5 minIngredienser150 g fetaost, ett paket (gärna med havssalt)1/2 vitlöksklyfta, pressad1,5-2 dl crème fraiche (el turkisk yoghurt)1/2 tsk finhackad färsk timjansalt & peppar efter smakGör så här1. Mosa fetaosten med en gaffel i en skål eller djup tallrik.2. Pressa i vitlök och rör ner 1,5 dl crème fraîche (el yoghurt) samt finhackad timjan.3. Känn efter och tillsätt mer crème fraîche om krämen känns för ”torr”. (Smaksak)4. Smaka upp med salt & peppar och ställ svalt till servering.Önskas en slät kräm så går det super att mixa med en stavmixer. Men vänd då i färska kryddan i slutet.Makalöst gott. Jag tröttnar verkligen aldrig!Har ni inte testat fetaostkräm, så MÅSTE ni. KRAM 

Källa