Detta är bara makalöst gott, och inte alls svårt att laga. Marinaden till fläskytterfilén gör ytan lite krispig och salt-söt. Detta i kombination med denna pigga asiatiska sallad blir ren magi. Ni måste testa, receptet kommer här!!Passar lika bra som vardag till fest 4 pers, 40 min + marinering av kött 2h el merIngredienser850g fläskytterfiléMarinad1/2 dl hoisinsås1/4 dl kinesisk soja1/2 dl ketchup1/2 msk sockerSallad (Egentligen vilken typ av sallad man vill)1 påse mixsallad2 avokado1-2 morötter, skurna i smala stängerCocktailtomater (om man vill)1/2 gurka, skuren i stängerDressing1/2 dl inlagd ingefära (Gari)2 lime, pressade (saften)1 msk salladslök (el 1/2 schalottenlök)1,5 msk sesamolja1,5 msk ljus japansk soja1/2 röd mild chilifruktToppingRostsade sesamfrö Koriander (Kan uteslutas om ni inte gillar)Gör så här1. Blanda samman ingredienserna till marinaden.2. Ansa fläskytterfilén från ev hinnor, och dela den om den är tjock en gång på länden. Lägg ner i marinaden och låt stå svalt minst 2h med plast över.3. Mixa ihop dressingen med stavmixer till en relativt slät dressing. Smaka av och ställ svalt till servering.4. Sväng ihop salladen. Mixsallad, morotsstänger, gurkstänger, skivor av avokado och en kvartar av cocktailtomater.5. Grilla köttet på grillen till en innertemp på 68 grader. (När den sedan får vila ca 4-5 min går den