Bruschetta på mitt vis med färskost & mozzarella

Bruschetta à la Catarina går inte av för hackor kan jag lova er :).. Ni måste bara testa receptet!
Enkelt, gott, kul, nytt och så enkelt att fixa även till ett större sällskap ♥↓

12 snittar, ca 20 min
Ingredienser
1 surdegsbaguette, uppskuren i 12 snittar
1/2 paket crème bonjour färskost Vitlök & örter
1-2 bitar mozzarella, uppskuren i 12 skivor
500 g cocktailtomater på kvist
1 vitlöksklyfta, pressad
1/2 kruka färsk basilika, hackad
salt, efter smak (salta på rejält så kommer rätta smaken fram)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 200 grader och skär upp upp baguetten snett i 12 snittar, ca 1 cm tjocka.
2. Lägg brödsnittarna på en plåt med bakplåtspapper och gnugga en halverad vitlök uppe på varje brödsnitt. Sätt in i ugnen i ca 7-9 min så att brödet får en lätt rostad yta.
3. Hacka tomaterna och lägg i en bunke. Pressa över vitlöken och hacka i färsk basilika. Smaka upp med salt och ställ åt sidan. (Låt det dra)
4. Ta ut brödbitarna från ugnen, känn efter att de rostats lätt, men inte bränts. Låt svalna något.
5. Bred på en rejäl klick färskost på varje snitt och lägg på en skiva mozarella på varje.
6. Sätt in i ugnen strax innan servering och låt mozzarellan smälta & gratineras. ca

Källa