Isamarbete med GeniusI samarbete med Genius
Alltså.. ÄNTLIGEN kan även mina glutenintoleranta vänner & följare njuta av en riktigt bra toast Skagen.
Detta brödet är inte bara bra, det är verkligen fantastiskt bra!! (Jag skulle aldrig skriva om det annars, det vet ni)
Nu när jag fått nys om detta bröd som finns ute i butikerna så är det ju hur enkelt som helst att byta ut vanligt bröd mot glutenfritt. (Jag äter gärna glutenfritt då jag får uppblåst mage av gluten. Dock är jag inte intolerant, men om jag får välja tar jag glutenfritt för att slippa ballongmage)
Genius erbjuder ett flertal olika varianter. Det finns Småfranskor med frön, ett mörkt bröd med frön, ett ljust med frön samt ett fruktbröd. Alla lika goda verkligen.
Fruktbrödet kommer definitivt hamna på vårt julbord hemma, då det är smaksatt med bla kryddnejlika, kanel & kardemumma.
Här kommer receptet till min glutenfria Toast Skagen!
4 port, 20 min
Ingredienser
4 skivor Genius glutenfritt bröd, ljust el mörkt med frö
50 g smör, att steka i
Skagen
300-400g räkor, som du skalar själv (Godast och bäst kvalité)
1/2 dl majonnäs, (hemslagen eller köpt – du väljer)
1 msk crème fraîche 34%
2 msk dill, färsk-hackad
2 tsk citronsaft
1/2 msk riven pepparrot (valfritt, kan uteslutas)
Nymalen svartpeppar
Gör så här
1. Skala räkorna.