Happy Friday!!Tänkte dela med mig av ett utav mina favorit-tilltugg, nämligen dessa. Parmesanchips med citronkräm & löjrom. Perfekta tilltugget till helgen, festen, studenten eller kalaset. Det är superenkelt att svänga ihop. Här kommer receptet!IngredienserParmesanchips, ca 20 st200 g riven parmesan80 x 2 g löjromCitronkräm2 dl créme fraiche 34% (15% funkar också fint)1/2 citron, citronzest (skalet från citronen)salt, efter smakpeppar, efter smakTopping1 stor rödlök, finhackadpersilja, dill el gräslökGör så här:CitronkrämenBörja med att göra citronkrämen. Blanda samman Crème fraîche, citronzest och smaka upp med salt och peppar. Ställ in i kylen och låt stå till servering.Tips! Om krämen skulle bli för rinnig vid servering, vispa upp den med elvisp tills den blir tjock och härlig. Det tar en stund att vispa crème fraîche, men tjock, det blir den! (34% crème fraîche kan bli rinnig ibland när man rör i den för mkt, så då är det bara att ta fram elvispen)ParmesanchipsenSätt ugnen på 170-175 grader.Riv parmesanosten grovt och lägg ut bakplåtspapper på två plåtar. Fördela ut 10 små högar per plåt och ställ in i ugnen i ca 8-10 min. Högarna kommer smälta ner och bli runda fina chips. Håll koll, dem skall bara bli gyllene till färgen.Hacka under tiden rödlöken mycket fint.Ta sedan ut parmesanchipsen och