Minglets tilltugg på nolltid!Salmalax med pepparrotsfärskost & wasabi-sesam krydda – Kan det bli enklare att bjuda på ett festligt tilltugg ?ca 20 snittar, 5 min Ingredienser180g salmalax2-3 msk färskost- pepparrotWasabi-sesam krydda (finns i kryddhyllan)Krasse, att dekorera medGör så härBarnsligt enkelt & så gott!!1. Skär salmalaxen i 0,5 cm tjocka skivor.2. Ta lite färskost på spetsen av en kniv och bred på ena halvan av laxbiten.3. Vik över andra lilla halvan och strö över lite Wasabi-sesamkrydda uppe på. (Hittar ni inte denna krydda i kryddhyllan så blanda i lite wasabi i färskosten och toppa med rostade sesamfrön)4. Lägg på ett uppläggningsfat och förvara svalt till servering.
Annons
Tips! Dra i en tandpetare i varje snitt så blir det enkelt att äta till bubblet.Det behöver inte alltid vara så svårt att skapa en lyxig känsla Smakligt drinktilltugg Happy Friday