Lyxig Löjromsdipp till krispiga lantchips

Alltså… Kan ni tänka er en lyxigare dipp till Midsommar?? ♥
Ett måste att bjuda dina gäster på om du inte tidigare provat. Receptet kommer här!

6-8 pers
Ingredienser
1 påse Lantchips (dill, gräslök & gräddfil eller lättsaltade)

Dipp
2 dl crème fraiche 34 %
1/2 dl gräddfil
1 msk finhackad rödlök
1/2 citron, rivet skal
1/2 -1 tsk dill, finhackad
Salt & svartpeppar efter smak
80 g löjrom (eller annan rom)
Gör så här
1. Finhacka rödlöken.
2. Blanda samman crème fraiche, gräddfil och blanda i den finhackade löken. (Alt toppa med den sedan)
3. Riv i citronskal från en halv citron.
4. Hacka dillen fint och blanda i, smaka upp med salt & nymalen svartpeppar.
5. Häll upp dippen på ett halvdjupt fat, ställ svalt.
Skeda sedan på löjrommen precis innan servering och dekorera med lite dill!

Krispiga lantchips, denna underbara dipp & ett glas bubbel… MAGI! Galet gott & somrigt! Love it!
Detta måste ni verkligen göra till nästa helg eller bjudning. ♥
 

Källa