Bresaolasnäckor med mascarpone & färska örter

Tilltugg och tapas är fortfarande det godaste jag vet ♥
Att få mig på fall, då krävs nästan bara en rejäl tapasbricka med goda ostar, luft-torkade skinkor & goda salami’s. Bjuder du på tryffelsalami är jag helt såld
Här kommer ett litet tips på ett trevligt drinktilltugg som jag åt för någon helg sedan som var Så gott!

ca 10 snittar (Man vill nog ha minst 2 vardera), 10 min
Ingredienser
8 skivor bresaola
50-100g mascarpone (Efter smak)
Färsk basilika (eller annan, tex din favvo färsk-krydda)
Citronzest, efter smak (rivet citronskal)
Gör så här
1.Lägg ut alla bresaolaskivor på et bakplåtspapper lite omlott. Två skivor på bredden och 4 på längden. Så det inte finns några öppna skarvar.
2.Bred på mascarpone och lägg på hela blad av färsk basilika.
3.Riv över lite citronzest med ett zestjärn. (Lite lagom)
4.Rulla ihop längden och skär upp som cm tjocka snäckor. Eller gör små stubbar, lite som du tycker själv.
5.Lägg upp på serveringsfat och ställ svalt till servering.
6.Toppa med färska kryddor och bjud på detta goda tilltugg till fördrinken (bubblet)

Lycka till, så Gott!! ♥

Källa