Min supergoda & enkla Kyckling Marengo med halloumi

Hej fina ni!
Hoppas ni haft en fin helg
Idag kommer jag med ett riktigt bra tips på en rätt att äta mitt i veckan, nämligen min Kyckling Marengo med halloumi!
Den är superenkel att göra, det går himla fort och är bara SÅ gott.
Om ni får receptet nu, lovar ni att prova då?
Ok då. Då kommer receptet här

4 port
Ingredienser
3-4 st kycklingfiléer, gärna minutfiléer
1 gul lök, finstrimlad
2 msk olivolja, att fräsa löken i
2 vitlöksklyftor, finhackade
2 burkar finkrossade tomater (gärna Mutti)
1-2 st kyckling- el grönsaksbuljongtärningar
1 dl vatten
1-2 dl vitt vinn
1/2 dl färsk hackad oregano
salt & nymalen svartpeppar efter smak
220 g halloumi, skivad i skivor
Tillbehör
Ris, kokt för 4 pers
mixsallad
vinägrett
Gör så här
1. Skär kycklingen i bitar (en minutfilé brukar jag skära i 3-4 delar). Salta och peppra kycklingen.
2. Hetta upp en panna med smör och bryn på kycklingbitarna runt om. (Dom skall inte bli genomstekta, bara brynas). Dra bort från plattan och låt stå tills tomatsåsen är gjord. (Då skall kycklingen läggas i.)
3. Strimla löken och bryn den försiktigt i olivoljan i en typ sauteuse. Finhacka vitlöken och vänd ner i löken.
4. Tillsätt tomatkrosset, buljongtärning, vatten, hackad färsk oregano och vitt vin. Låt puttra samman.
5. Lägg ner den brynta kycklingen och låt puttra tills den

Källa