Gotlandsveckans pastastafett – Kungsörnen

Annonssamarbete med KungsörnenI annonssamarbete med Kungsörnen
Denna veckan är det dags för Gotlandsveckan!
Under veckans gång kommer Jag, Jävligt gott och Cahew Kitchen tävla mot varandra i en gotländsk pastastafett.
Baserat på Kungsörnens nya Gotlandspasta har vi skapat varsitt recept och utmanar varandra i vem som kan tolka Gotland bäst- i en tallrik med pasta!
För att rösta på mig like:ar ni bilden på min rätt, antingen på min Instagram eller på Kungsörnens Instagram eller Facebooksida. Tävlingen avslutas onsdagen den 12 juli!
Efter mig lämnas stafettpinnen över till ”Jävligt Gott” som kommer att lägga upp sitt recept på onsdag den 5 juli!
Mitt bidrag till pastastafetten blev en krämig pasta gjord på durumvete med smaker av det vackra Gotland.
Gotlands natur gör det nämligen möjligt för alla ingredienser i min pastarätt att verkligen glänsa.
Pastan gjord på durumvete får den där perfekta ”pasta-konsistensen” som möter den krämiga såsen med hint av vitt vin & skogschampinjon. Till det råstekt grön sparris som symboliserar den gröna Ö´n. Toppat med krispig ruccola, rostade pinjenötter, riven parmesan och pricken över i’et” Gotlands Guld” – Svart tryffel!
En rätt vars råvaror ger en komplett spegelbild av den sagolika ”Öjn”.
Testa gärna mitt recept och var med att rösta på din favorit

4 port, 15

Källa