Tonfisksallad med hyvlad gurka, avokado & smulad fetaost

Bästa luncherna eller hälsosamma middagar tycker jag är en god & matig sallad. Det är enkelt, lätt för magen, massa nyttigheter och går att variera i tid och otid
Denna sallad går på ett kick att smälla ihop för en god lunch. Här kommer receptet!

1 port, 5 min
Ingredienser
1 burk tonfisk i vatten
1 avokado
3-4 cocktailtomater på kvist
50g fetost
1/3 hyvlad gurka, på längden
1/2 msk god olivolja
1/2 msk vitvinsvinäger
Salt, efter smak
Nymalen svartpeppar, efter smak
Gör så här
1. Häll av vattnet från tonfisken och lägg på en tallrik.
2. Dela avokadon, ta bort kärnan och gröp ur avokadon från skalet. Lägg på tallriken.
3. Tvätta och dela cocktailtomaterna. Lägg på!
4. Tvätta urkan noggrant och hyvla eller dra med potatisskalaren långa remsor, lägg uppe på.
5. Smula över fetaosten och ringla över olivolja & vitvinsvinäger.
6. Salta och dra några varv med svartpepparkvarnen.
Redo att serveras / avnjutas

Enkelt & så gott!!

Källa